• 09.01.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Bağdat Büyükelçiliğimizden alınan bir yazıda, Irak Dışişleri
Bakanlığı'ndan alınan 29.11.2017 tarihli bir Nota'ya atıfla, lrak'm kuzey vilayetlerindeki yabancı şirketlerin ve uluslararası örgütlerin talep etmeleri halinde faaliyetlerini Bağdat'a taşıyabilecekleri, bu çerçevede karşılaşılabilecek zorlukların giderilmesi amacıyla söz konusu taleplerin Irak İçişleri Bakanlığı'na sunulacağının bildirildiği ifade edilmektedir.

• Irak’ın Kuzey Vilayetlerindeki Yabancı Şirketlerin ve Uluslar arası Örgütlerin Bağdata Taşınması