Türkiye ECOWAS Ekonomi ve İş Forumu

  • 12.01.2018
  • BilecikTSO

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, 2-3 Kasım 2016 tarihlerinde, İstanbul'da gerçekleştirilen Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu'nun devamı niteliğinde, "Türkiye-Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOW AS) Ekonomi ve İş Forumu" programının düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.
Programın hazırlık çalışmalarında faydalanılmak üzere, Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS) ülkeleri ile ilgili iktisadi ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin TOBB görüş ve önerileri talep edilmektedir. .
Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS) ülkeleri ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, sorunlar ve işbirliği önerilerinin görüşlerinizle birlikte, Ekonomi Bakanlığımıza iletilmek üzere, 12 Ocak 2018 Cuma mesai bitimine kadar, TOBB e-posta yoluyla (burak.sarlak@tobb.org.tr) iletilmesini rica ederiz.
 

  • Türkiye ECOWAS Ekonomi ve İş Forumu

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç