29. ANFAŞ Hotel Equipment ve 25. ANFAŞ Food Product Fuarı Destek Talebi

• 12.01.2018

Bilecik Valiliğinden Odamıza gelen yazıda; Bakanlık, Tanıtma Genel Müdürlüğü'nün 05.01.2018 tarih ve E.12252 sayılı " 29. ANFAŞ Hotel Equipment ve 25. ANFAŞ Food Product Fuarı Destek Talebi. " konulu yazısı ekte gönderilmiştir.
Antalya İlideki kış turizmini canlandırma amacı güden fuarlar eş zamanlı olarak 17-20 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya Expo Conventıon Center' da düzenlenecektir.

Türkiye'nin en büyük uluslararası gıda ve içecek fuarlarından olan 29. ANFAŞ Hotel Equipment ve 25. ANFAŞ Food Product fuarları eş zamanlı olarak 17-20 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya Expo Conventıon Center'da düzenlenecektir.
. Kültür ve Turizm potansiyeli açısından önemli bir destinasyon olma özelliği taşıyan ve Antalya ilimizde düzenlenecek olan söz konusu fuarın Antalya ilindeki kış turizmini canlandıracağı, bölge've ülkemiz turizmine ve tanıtımına önemli katkı sağlayacağı düşünülmekte olup Bakanlıkca desteklenmektedir.
Bu çerçevede, fuara katılım konusunda yapılacak başvuru iletişim', bilgileri aşağıda belirtilmiştir.
İRTİBAT TEL:
. ANF AŞ Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.
Antalya Expo Conventıon Center
Tel: 02424622000