COSME Programı Tematik Eğitiminin Duyurulması Talebi

  • 16.01.2018
  • BilecikTSO

Avrupa Birliği COSME Programı AB tarafından 2,3 milyar Euro bütçe ile KOBİ'lerin yeni pazarlara ve finansmana erişiminin iyileştirilmesi, çerçeve koşulların geliştirilmesi ye girişimciliğin teşvik edilmesi hedefleriyle oluşturulmuştur,
AB COSME Programına proje başvuruları çoğunlukla KOBİ'lere hizmet veren kamu k-urum ve kuruluşları tarafından yapılmakla birlikte uluslararası iş birlikleri kurmak isteyen KOBİ'ler, diğer firmalar ve araştırmacılara danışmanlık. eğitim ve eşleştirme hizmetleri sunan Avrupa işletmeler Ağı (ALA) gibi araçlar da programın kapsamında yer almaktadır. Söz konusu Ağ'dan bölgemizdeki KOBİ'lerin daha fazla faydalanabilmelerine katkı sunmak amacıyla 7Aralık 2017tarihinde Ajansımız ve AİA Doğu Marmara Konsorsiyum koordinatörü KOSGEB Bursa arasında Avrupa İşletmeler Ağı Projesi çerçevesinde işbirliği protokolü imza edilmiştir.
AB COSME Programının bölgemizdeki potansiyel faydalanıcılara ve hedef gruplara tanıtılması. hedef grupların bilgi ve bilinç düzeyinin arttırılması ve böylece Bursa. Eskişehir ve Bilecik illerimizde programdan elde edilen kazanımların arttırılması amacı ile Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından KOSGEB işbirliğinde 19 Ocak 2018 tarihinde Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK'ün teşrifleri ile Bursa'da Grand Swiss Belhotel Çelik Palas'ta 'COSME Programı Tematik Eğitimi' düzenlenecektir.
Yukarıda zikredilen bilgilendirme toplantısının COSME Hibe Programı ve Avrupa İşletmeler Ağı'ndan fayda sağlayabileceğini düşündüğünüz üyelerinize duyurulması önem arz etmektedir. Konu ile ilgili elektronik davetiye ekte sunulmaktadır.Sözü geçen eğitimin Kurumunuz tarafından web sitenizde yayınlanması ve üyelerinize iletilmesi hususunda gereğini arz ederim.
 

  • COSME Programı Tematik Eğitiminin Duyurulması Talebi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç