Cezayir İthalat Yasakları ve Gümrük Vergilerinde Artış

• 16.01.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Cezayir Ticaret Müşavirliği'nden alınan bir yazıya atfen Cezayir'in 2015 yılında yürürlüğe koyduğu ithalat lisanslan uygulamasını 2018 yılı içerisinde kaldırmayı öngördüğü belirtilmektedir.
Diğer taraftan, 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak. üzere Ek-I 'de yer alan ürüngruplarının ithalatının yasaklandığı, Ek-2'de yer alan ürünlerde ise gümrük vergilerinin yükseltildiği kaydedilmektedir.

ulaşılabilmektedir.

• Cezayir İthalat Yasakları ve Gümrük Vergilerinde Artış