SIAL Fuarları

• 22.01.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, dünyanın en önemli gıda ihtisas fuarları arasında yer alan ve 1960'lı yıllardan itibaren Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen SIAL Paris fuarına Türkiye milli katılımının İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirildiği ve anılan fuarın başarısı göz önünde bulundurularak başka ülkelerde de düzenlenmeye başlandığı bildirilmektedir.

İTO 2018 fuar programında aşağıdaki SIAL Fuarlarının yer aldığı belirtilmektedir;
SIAL Canada, 2-4 Mayıs 20 ı 8 tarihleri arasında Montreal - Kanada
SIAL China, 16-18 Mayıs 20 ı 8 tarihleri arasında Şangay - Çin Halk Cumhuriyeti
SIAL Paris, 21-25 Ekim 20 ı 8 tarihleri arasında Paris - Fransa
SIAL Fuarları Türkiye milli iştirak organizasyonuna ilişkin detaylı bilgiye TOBB web sitesi
(http://www.tobb.org.tr) Hizmetler > Uluslararası İş İmkanları > Yurt Dışı Etkinlikler bölümünden ulaşılabilmektedir.

• SIAL Fuarları