Türkiye Irak 18. Dönem KEK Toplantısı

• 24.01.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Türkiye- Irak 18. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı'nın, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi ile Irak Dışişleri Bakanı Sayın İbrahim Caferi'nin eş başkanlıklarında 28 Şubat-l Mart 2018 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.
Bu kapsamda, Ekonomi Bakanlığı'na iletilmek üzere Irak ile ticarette yaşanan sorunlar, çözüm önerileri ve gündeme getirilmesinde fayda görülen konuların 26 Ocak 2018 tarihine kadar Odamız (Faks: 02282160013) iletilmesi gerekmektedir.

• Türkiye Irak 18. Dönem KEK Toplantısı