35. Dönem Gümrük Birliği Ortak Komitesi Gündemi

• 06.03.2018

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Gümrük Birliği'ni doğrudan ilgilendiren alanlarda ortaya çıkan sorunların çözümü ve Gümrük Birliği'nin düzgün işleyişinin temin edilmesi amacıyla Türkiye-AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK) Toplantıları gerçekleştirilmektedir.
Ayrıca 35. Dönem GBOK Toplantısı'nın 16-17 Mayıs tarihlerinde Ankara'da düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu doğrultuda, Gümrük Birliği kapsamında toplantıda gündeme alınmasında fayda görülen konuları 9 Mart 2018 tarihine kadar Odamıza yazılı olarak veya e-posta (bilecik @bileciktso.org.tr) ile bildirilmesi hususunu rica ederiz.

• 35. Dönem Gümrük Birliği Ortak Komitesi Gündemi