Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu

• 13.03.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; TOBB ve Moldova İşadamları Derneği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 20[ 8 Cuma günü, TOBB İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda, Moldova Ekonomi Bakanı Chiril Gaburici'nin katılımıyla, Türkiye-Moldova Ekonomi FOTurnU gerçekleştirilecektir.
Forum kapsamında, Moldova'daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır.
Foruma, Moldova'nın tarım ve gıda işleme; tekstil, hazır giyim, ayakkabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektörlerinden önde gelen firmaların katılmaları beklenmektedir;
Etkinliğin programı ekte ve TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanlari-Ülke Duyuruları-Moldova" bölümünde yer almaktadır. Program düzenli olarak
güncellenecek olup, Moldova'dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde web sitesinde yayınlanacaktır.
Etkinliğe katılacak firmaların, ekte ve TOBB web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 16 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız e-posta yoluyla
(bilecik@bileciktso.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

• Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu