Türkiye Malezya 3.Dönem KEK Toplantısı

• 23.03.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Türk Tarafı Eşbaşkanlığını Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu'nun yürütmekte olduğu Türkiye-Malezya Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi (KEK) 2. Dönem Toplantısı'nın, 20-21 Mart 2006 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirildiği, Türkiye- Malezya 3. Dönem KEK Toplantısı'nın ise 2018 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.
Üyelerinizin var ise görüş, öneri ve şikayetlerinin Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere en geç 30 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız (Fax: 02282160013, E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

• Türkiye Malezya 3.Dönem KEK Toplantısı