Küba Bakan Yardımcısının Ziyareti

• 31.05.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Küba Dış Ticaret ve Yatırım Bakan Yardımcısı Ileana Nunez Mordoche'nin beraberindeki iş adamı heyetiyle 4-8 Haziran 2018 tarihlerinde ülkemizi ziyaret edeceği bildirilmektedir.
Kübalı heyetin ülkemize düzenleyeceği ziyaret kapsamında, 7 Haziran 2018, saat 14:00'de maden-metal, inşaat, turizm, tarım sanayi, gıda işleme ve paketleme sektörlerinde iş yapan firmalarımızla, TOBB Merkez Binasında "Türkiye-Küba Ticaret ve Yatırım Fırsatları" konulu bir toplantı gerçekleştirilecektir.
Toplantıya katılacak olan firmalarımızın, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler"başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 4 Haziran 2018 tarihine kadar Odamıza (Email:bilecik@bilecikltso.org.tr) iletmesi gerekmektedir.

• Küba Bakan Yardımcısının Ziyareti