PTT Pos Üye İşyeri Taleplerin Alınması

• 13.08.2018

Bilecik PTT Başmüdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; PTT POS Üye işyeri Sisteminin kurulumu ve devreye alınması ile ilgili çalışmalar devam etmekte olup, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan 13.07.2018'de alın an Üye işyeri Anlaşması Yapan Kuruluş Faaliyet İzni yetkisi kapsamında sistemin devreye alınması ile birlikte üye işyeri kabulüne başlanacaktır.

EFT-POS cihazlarının kurulumunun sağlanması için isteyen üyelerimizin ön başvurularını PTT Başmüdürlüğüne bağlı PTT İşyerlerine yapmaları gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur.

NEDEN PTT POS ÜYE İŞYERİ TERCİH EDİlMELİ?

> PTT, üye işyerlerinden sektörde yer atan paydaşların talep ettiği hesap işletim ücretini almaz..
>PTT, üye işyerlerine sektörde yer alan paydaşlardan daha uygun bloke gün sayıları ve komisyon
oranları sunar.
>PTT, üye işyeri sisteminin devreye alınması ile birlikte üye işyerlerine özel PTT ürünleri
kampanyalar ve indirimler düzenlenecektir.
.
>PTT kart kullanımı pos üye işyeri ile birlikte artacağından ve PTT kartlara özel puan, TL,
indirim kampanyaları düzenleneceğinden PTI üye işyerleri PTT müşterileri tarafından tercih edilecektir.
>PTT pos üye işyerlerine Eft-Pos Özellikli yeni nesil ödeme kaydedici cihazların(yazar kasa pos cihazı) satışı için özel kampanyalar düzenlenecek, taksitli yazar kasa pos cihazı satışı yapılacaktır.
>Yaygın hizmet ağımız ile birlikte daha çok noktadan üye işyerlerine destek sağlayabileceğiz.

• PTT Pos Üye İşyeri Taleplerin Alınması