Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunların İzlenmesi 2017 Yılı Raporu

  • 14.08.2018
  • BilecikTSO

İl Milli Eğitim müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumlarında verilen eğitimin öğrencilere kazandırdığı mesleki yeterlikler ile bu yeterliklerin iş piyasasının taleplerine uygunluğunu, mezunların istihdamı ve yüksek öğretime yönelimi ile işletmelerin mesleki ve teknik eğitim veren okullardan beklentilerini tespit etmek amacıyla Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) modülleri içerisinde yer alan e-Mezun web sitesi (http://emezun.meb.gov.tr) aracılığı ile web tabanlı olarak "mezunların izlenmesi çalışması" yapılmaktadır.
Bu kapsamda e-mezun web sitesinde yayımlanan ve mezunlarımız ile mezunlarımızaistihdam imkanı sağlayan işverenlerimize uygulanan anketler vasıtasıyla elde edilen verilere dayalı olarak "Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi (e-Mezun) 2017 Yılı Raporu" hazırlanmış olup, rapora e-mezun web sitesi (http://emezun.meb.gov.tr/EMEZUNS600.aspx) bağlantısı ile ulaşılabilmektedir.
 

  • Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunların İzlenmesi 2017 Yılı Raporu

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç