2. EİT Sağlık Turizm Konferans ve Fuarı

• 10.09.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT - İngilizcesi ECO) 2. Sağlık-Turizm Konferans ve Fuarı'nın (2nd ECO.Confobition) 9-10 Ekim 2018 tarihlerinde, İran'ın Erdebil şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.
Konferans oturumlarında aşağıdaki konulara yer verileceği belirtilmektedir:
• SPA ve dinlenme yerleri
• Sağlık turizmi pazarlaması, markalaştırma ve sosyal medya
• Kültürler arası etkileşim
• İnsan kaynaklan gelişimi ve eğitimi
• Kamu-özel sektör işbirliği ve sağlık turizmi yatırımı
Konuyla ilgili detaylı bilgi için Bay Mehdi Razzaghshoar veya Bayan Elaheh Masournzadeh ile
irtibata geçilmesi (Tel: +982185732533 e-mail: ecochamber@gmail.com) tavsiye edilmektedir.
Etkinliğin programı TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanlari- Ülke Duyurulan-İran bölümünde yer almaktadır.

• 2. EİT Sağlık Turizm Konferans ve Fuarı