MÜSİAD EXPO Fuar Katılımı

  • 16.11.2018
  • BilecikTSO

BEBKA’dan Odamıza gelen yazıda; Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) olarak ulusal ve uluslararası potansiyel yatırımcıların belirlenmesi, bu yatırımcıların bölgemize çekilmesi ve bulunduğumuz bölgenin yatırım imkanlarının etkin bir şekilde tanıtılması amacıyla çalışma programındaki hedef ve öncelikler dikkate alınarak yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonlarına katılımlar sağlamaktayız.
Bu kapsamda; 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR EXPO'da gerçekleştirilecek olan 17. MÜSİAD EXPO fuarına bölge illerinin yatırım imkanlarının tanıtımı amacıyla 32 m2'lik bir
alanda stantlı katılım sağlanacaktır. Fuar katılımının bölgemizde bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları ve üyeleri ile iş birliği içerisinde planlanmaktadır. BEBKA standında yer almanız ve fuarda yer almak isteyecek üye kuruluşlarınıza gerekli bilgilendirmeyi yapmanız hususunda iş birliğiniz beklenmektedir.
Stant yeri ve stant organizasyonuna ilişkin bedeller Ajans'a ait olup; katılımcıların ulaşım, konaklama, yeme-içme vb. harcamaları kendi bütçelerinden karşılanması gerekmektedir.
2016 yılında düzenlenen MÜSİAD EXPO fuarına 27 farklı ülkeden 95 bakan ve 70.000 ziyaretçi katılım sağlamıştır.2018 yılında düzenlenecek olan fuarda 450 katılımcı yer alacak olup, 124 ülkeden 7000 yabancı ve toplam 72.000 ziyaretçinin katılım sağlaması hedeflenmektedir. Fuar alanının 8 (Sekiz) farklı salonunda savunma sanayinden, gayrimenkul sektörüne, enerji sektöründen sağlık turizmine kadar birçok sektörün temsilcisi yer alacaktır. Fuarla ilgili detaylı bilgiye http://musiadexpo.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

Fuara katılım teyidinizi 16 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar tarafımıza mail (bilecik@bileciktso.org.tr) ile iletmenizi rica ederiz.

  • MÜSİAD EXPO Fuar Katılımı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç