ABD’ nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı

  • 05.12.2018
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; ABD tarafından İran' a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı bilinmekle beraber, söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, yaptırımların kapsamı hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesinin önemli olduğu düşünülmektedir.
Bu bağlamda, bahse konu yaptırımlar konusunda, TOBB ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü, saat 14:00'de TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda, Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.
Katılmak isteyenlerin ekte ve TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-İran ve ABD" bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar TOBB’ a e-posta yoluyla (iran@tobb.org.tr) iletmelerini rica ederiz
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç