Yurt İçi Fuar

• 28.12.2018

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; 20-24 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde "İstanbul Kırtasiye / 3.0kul, Kırtasiye, Kağıt, Ofis Malzemeleri, Oyuncak Fuarı" gerçekleştirilecektir. Tüm Kırtasiyeciler Derneği koordinasyonunda düzenlenecek bu fuar, Türkiye'nin kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren önemli firmalarının bir araya geldiği sektörün en büyük etkinliğidir. Kırtasiye sektöründeki firmalarımız, müşterilere ulaşmanın yanı sıra, bu fuara katılarak sektördeki yeni ürünler ve teknolojiler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacak1ardır. Söz konusu etkinliğe katılım için isim ve iletişim bilgilerinin e-posta (bilecik@bileciktso.org.tr ) ile Odamıza en geç 30 Ocak 2019 tarihine kadar iletilmesini rica ederiz.Konaklama ve yol masrafları TOBB tarafından karşılanacaktır.

• Yurt İçi Fuar