Cern İhaleleri Webinarı

• 12.11.2020

Sayın Üyemiz; TOBB’dan Odamıza intikal eden Cern İhaleleri Webinarı hakkındaki yazı aşağıdaki gibidir.

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) ihaleleri hakkında KOBİ'lere yönelik olarak 13 Kasım 2020
Cuma günü saat 14:30'da internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte
sunulmaktadır.
CERN ve TOBB işbirliğinde CERN Satın Alma Grup Başkanı Anders Unnervik ve CERN Satın Alma
Grubu Hızlandırıcılar ve Teknoloji Bölüm Başkanı Jerome Pierlot'nun katılımı ile gerçekleştirilecek olan
seminerde CERN bünyesinde açılan ihalelere katılım ve mevcut durumda ülkemiz KOBİ'lerinin katılabileceği ihaleler anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Seminerde Türkçe-İngilizce simültane çeviri bulunacaktır. Bilgilendirir, saygılar sunarız.

• Cern İhaleleri Webinarı