Sokağa Çıkma Yasağı Uygulaması Hk

  • 20.11.2020
  • BilecikTSO

Bilecik Merkez İlçede Faaliyet gösteren veya diğer ilçelerde faaliyet gösterip Bilecik Merkez İlçede yaşayan işçisi bulunan Üretim, İmalat ve Tedarik Zinciri Sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimizin dikkatine.
İçişleri Bakanlığının 18.11.2020 tarihli genelgesi ile 21 Kasım 2020 cumartesi gününden başlamak üzere hafta sonları belli saatler arasında sokağa çıkma yasağı uygulaması getirilmiştir. Ancak üretim, imalat ve tedarik zincirleri sektörleri bu kısıtlamadan muaftır.
Bu kapsamda Bilecik Valiliğince, Bilecik Merkez İlçe için 20.11.2020 tarihinde alınmış olan ve ekte yer alan karar gereği, Bilecik Merkez İlçede yer alan veya Bilecik Merkez İlçede yaşayan işçisi bulunan ve üretim, imalat ve tedarik zincirleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların çalışanlarının kısıtlamadan etkilenmemeleri ve mağduriyet yaşamamaları için ekte yer alan yazının dikkatle okunması ve ekte yer alan çalışanlara yönelik vardiya çizelgesinin, işyeri tarafından her bir işçi için ayrı ayrı düzenlenerek görevlilerce yapılacak kontrollerde gösterilmesi amacı ile çalışanlara verilmesi gerekmektedir.
Saygılarımızla.

 

  • Sokağa Çıkma Yasağı Uygulaması Hk
  • Sokağa Çıkma Yasağı Uygulaması Hk

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç