TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBETLER-KOLOMBİYA

• 01.12.2020

Odamıza Birliğimiz tarafından gelen yazıda Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığımız tarafından “Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler” toplantılarının düzenlendiği ifade edilmektedir.
01 Aralık 2020 Salı günü (Bugün) 16.30-18.00 saatleri arasında Kolombiya Cumhuriyeti’nde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.
Söz konusu toplantıya katılma isteyen firmalarımız, toplantı detaylarına https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/kolombiya-temsilcimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/ adresinden ulaşabilmektedir.

• TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBETLER-KOLOMBİYA