• 09.12.2020

Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmeliği çerçevesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanmış olan “Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği” ne ait taslak metin Bakanlığın web sayfasında (www.tarimorman.gov.tr) görüşe açılmıştır.
Taslağa ilişkin görüşlerinizin, taslak metinle birlikte web sayfasında yer alan tablo formatına uygun olarak, en geç 23/12/2020 tarihi mesai bitimine kadar Birliğimize veya elektronik ortamda kodeks@tarimorman.gov.tr adresine ‘word’ formatında gönderilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

• Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği” 01 Ocak’ta yürürlüğe girdi