Hibe ve Kira Desteği

• 25.12.2020

Sayın Üyemiz; TOBB’dan Odamıza intikal eden Hibe ve Kira Desteği hakkındaki yazı aşağıdaki gibidir.
Koronavirüs salgını nedeniyle verilecek hibe ve kira desteği programı kapsamında, ek-l 'de yer alan faaliyet konularında iştigal eden gerçek kişi tacir niteliğindeki Oda ve Borsa üyelerimiz de söz konusu destekten faydalanabilecektir. Anılan program ve uygulama esasları hakkındaki tebliğ ek-2 ' de sunulmaktadır.
Salgın sebebiyle "Gerçek Kişi Tacir1ere Verilecek Destekler Hakkında Duyuru" Ticaret
Bakanlığı'nın
https://ticaret.gov.tr/duyurular/koronavirus-salgini-nedeniyle-esnaf-ve-sanatkarlar-ile-gercek-kisi-tacirlere-veri adresinde yer almaktadır. Bilgilendirir, saygılar sunarız.

• Hibe ve Kira Desteği