TOBB DİJİTALLEŞME SANAL FUARI

• 26.01.2021

Sayın Üyemiz,
KOBİ ve girişimcilerimizin dijitalleşen yeni dünya’ya uyum sağlamaları amacıyla Birliğimiz organizasyonunda 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde “TOBB DİJİTALLEŞME SANAL FUARI" gerçekleştirilecektir.
Sanal Fuar etkinlikleri kapsamında ülkemizin önde gelen yazılım, telekomünikasyon ve e-ticaret firmaları stand açarak KOBİ’lerin ihracata dayalı büyümeleri aşamasında ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri, gerekli araçları tanımaları ve potansiyel işbirlikleri geliştirmeleri hedeflenmektedir.
Ayrıca iki gün sürecek Webinarlar ile ziyaretçiler fuara katılan bilişim, telekomünikasyon, yazılım ve e-ticaret şirketleri ile buluşacaklardır.
Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı 26-27 Ocak 2021’de!
Detaylı bilgi için: tobb.org.tr/sanalfuar
Kayıt için: sanalfuar.tobb.org.tr @tobbsanalfuar