Akaryakıt Sektöründe Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi

• 05.03.2021
Sayın Üyemiz; TOBB' dan Odamıza intikal eden yazıda; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 12 Temmuz 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmeliği'ne göre akaryakıt istasyonları ve dinlenme tesislerinde sıfır atık uygulamasına geçilmesi gerektiği belirtilmektedir.

Bu kapsamda 10 Mart Çarşamba günü saat 14:00'te video konferans aracılığıyla atık sisteminin hayata geçirilmesine yönelik süreçlerin anlatılacağı "Akaryakıt Sektöründe Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi" gerçekleştirilecektir. Eğitimin akabinde katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır. Bilgilendirir, saygılar sunarız.
  • Akaryakıt Sektöründe Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi