Python Programlamaya Giriş Eğitimi

• 11.03.2021
Sayın Üyemiz; TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; "Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi" kapsamında 8-12 Mart 2021 tarihleri arasında 19:00 - 21:00 saatlerinde "Python Programlamaya Giriş Eğitimi" internet üzerindengerçekleştirilecektir. Eğitime ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
TOBB, TOBB ETÜ ve Global AI Hub işbirliğinde Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamındagerçekleştirilen Python Programlamaya Giriş Eğitimi'nde Python'da sözdizimi (syntax), veri türleri (datatypes), operatörler (operators), kontrol akışı (control flows), fonksiyonlar (functions) ve kütüphaneler (libraries) gibi temel konular anlatılacaktır.
Bilgilendirir, saygılar sunarız.
  • Python Programlamaya Giriş Eğitimi