Teknoloji Odaklı Sanayi Hamle Programı Bilgilendirme Toplantısı

• 29.03.2021
Sayın Üyemiz; Teknoloji Odaklı Sanayi Hamle Programı Türkiye’de katma değerli üretimin artırılması amacı doğrultusunda, Bakanlık ve bağlı/ilgili kuruluşları tarafından sağlanan destek ve teşviklerin tek pencereden yönetilerek orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli sektörlere yoğunlaştırılmasına yönelik özel bir teşvik programdır. Türkiye’de orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli, katma değeri yüksek ürünlerin ve bu sektörlerin gelişimi için kritik önemi haiz ürünlerin üretiminin artırılması ve bu çerçevede yeni üretim imkân ve kabiliyetlerinin ülkemize kazandırılması amaçlayan teşvik programının tanıtımı ve bilgilendirmesi yapılacaktır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yetkili Bağımsız Değerlendirme firması olan Finans Proje Yönetim Danışmanlığı iş birliği ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından aşağıda belirtilen tarih ve saatte Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı ve Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.
Tarih ve Saat: 08 Nisan 2021 Perşembe, 14:00- 16:00
Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Bilgilendirme Toplantısı
 14:00   Açılış Konuşması
 Şükrü KESKİN - Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı
Hediye İman- Bilecik Bilim Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü

14:15   Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Bilgilendirme Sunumu
Pelin IŞIK ÇAKAR- Finans Proje Danışmanlık- Yetkili Bağımsız Değerlendirici
15:00   Kadir ER –KOSGEB Bilecik İl Müdürü -Stratejik Destek Programı Bilgilendirme Sunumu
15:20   Soru -Cevap
Ücretsiz olarak düzenlenen toplantımıza katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.
  • Teknoloji Odaklı Sanayi Hamle Programı Bilgilendirme Toplantısı