Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 3. Toplantısı

• 30.03.2021

Sayın üyemiz, TOBB' dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) Üçüncü Toplantısı'nın önümüzdeki dönemde gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, Birliğimizden Gürcistan ile işbirliğine dair güncel görüşler talep edilmektedir. Bilgilerinizi, konunun ilgili üyelerinize duyurulmasını ve Türkiye-Gürcistan ilişkileri ile ilişkilerde karşılaşılan sorunlara dair görüşlerin derlenerek 8 Nisan 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız (bilecik@bileciktso.org.tr) mail adresine iletilmesini rica ederiz.

• Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 3. Toplantısı