27. DÖNEM TÜRKİYE- ROMANYA KEK TOPLANTISI

• 22.04.2021
Sayın Üyemiz; TOBB' dan Odamıza gelen yazıda; yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan 27. Dönem Romanya-Türkiye KEK Toplantısı hazırlıklarında faydalanılmak ve toplantıda gündeme getirilmek üzere TOBB çalışmalarına ilişkin güncel bilgi notu talep edildiği bildirilmiştir.
Türkiye - Romanya ticari ve ekonomik ilişkilerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine dair görüşlerinin 26 Nisan 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamızın 2282160013 numaralı faksına veya bilecik@bileciktso.org.tr  e-posta adresine göndermeniz saygı ile rica olunur.
  • 27. DÖNEM TÜRKİYE- ROMANYA KEK TOPLANTISI