Online Export Akademi

• 26.04.2021
Sayın Üyemiz; T.C. Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğünden Odamıza intikal eden Online Export Akademi konulu yazı aşağıdaki gibidir.
Bakanlığımız İhracat Genel Müdürlüğünden alınan yazısı ile ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" oluşturulduğu, 29 Nisan 2021 tarihinde saat 09:30' da Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak gerçekleştirilecek olan Export Akademi programına http://ups.zozm.us/webinar/register/WN_rltlgrOiRNS2HHHQFfWlew linki aracılığıyla kayıt yapılacağı ve gerekli bilgilerin kayıt aşamasında katılımcılara iletileceği bildirilmiştir.
  • Online Export Akademi