Türk İş Adamları İçin Pandemi Döneminde Rusya'da İş Yapmanın Özellikleri

• 17.05.2021
Sayın Üyemiz; Rusya-Türkiye İş Konseyi çatısı altında, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenecek olan gıda hammaddeleri, gıda sanayisi, ambalaj üretimi, ortak tüketim mallar, perakende, tekstil, giyim eşyası imalatı sektörleri ile ilgili olarak "Türk iş adamları için pandemi döneminde Rusya'da iş yapmanın özellikleri" konu başlıklı 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 11:00-12:50 arasında yapılacak olan online görüşmeye katılmak isteyen üyelerimizin timur.kayyran@gmail.com mail adresine kayıt ve bağlantı linki gönderilebilmesi için iletişim bilgilerini (e-mail, firma unvanı, kişi bilgileri vb.) göndermelerini önemle duyururuz.
  • Türk İş Adamları İçin Pandemi Döneminde Rusya'da İş Yapmanın Özellikleri