Eskişehir Endüstri Fuarı

• 27.05.2021
Sayın Üyemiz; Eskişehir Ticaret Odasından Odamıza gelen yazıda; Odamızın destekleriyle TÜYAP Eskişehir tarafından düzenlenen Eskişehir Endüstri Fuarı 9-12 Haziran 2021 tarihleri arasında ETO TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Söz konusu fuar kapsamında Odamız tarafından, üyelerimizin fuar katılımcılarıyla ve fuarımızı destekleyen T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı şirketleriyle ikili görüşmeler yapabilmesi için B2B İkili İş Görüşmeleri Etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe katılım ücretsiz olup, üyelerimiz www.etonet.org.tr/B2B adresinden randevu planlayabilirler. Etkinliğe ilişkin taslak duyuru metni ve görseller ektedir.
Söz konusu etkinlik, bölgemizdeki sanayi kapasitesini arttırmak amacıyla işbirliklerinin geliştirilmesini hedeflemektedir. Bu ortak amaç doğrultusunda B2B İkili İş Görüşmeleri etkinliğinin, imalat alanında faaliyet gösteren üyelerinize duyurulması hususunda gerekli desteği arz ederiz.
Saygılarımla,
  • Eskişehir Endüstri Fuarı