Dijital Para Söyleşileri

• 01.06.2021
Sayın Üyemiz; Yeni çağın bir yansıması olarak ortaya çıkan dijitalleşme, beraberinde dijital dünya vatandaşlığı, dijital toplum gibi kavramları da beraberinde getirmiştir. Bu değişimin bir yansıması da dijital paralardır. Dijital paralar merkezi bir sisteme bağlı olmadan bilgisayar ağları üzerinden işlem gören arz ve talebi son zamanlarda artmış kripto para birimleridir. Bu piyasanın bugünü ve geleceğini bilmek, etkilerini analiz edebilmek önem arz etmektedir.
Akademik danışmanımız Doç. Dr. Tolga TORUN’nun moderatörlüğünde, Dr. Polat ve Sn. Sezer'in gerek teorik, gerekse pratik bilgileri ışığında blockchain teknolojisi, dijital para ve uygulamaları hakkında bilgi sahibi olacağız.
Üyelerimiz ve bu konuları merak edenler, söyleşimize paylaşacağımız zoom linki üzerinden ücretsiz katılım sağlayabilirler.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: Dijital Para Söyleşileri
Time: Jun 3, 2021 10:00 AM Istanbul