• 10.06.2021
Sayın Üyemiz; BEBKA kaynak verimliliği teması altında yürüttüğü çalışmalar kapsamında Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı (TurSEFF) iş birliğiyle Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Yatırımlarının Finansmanı Semineri düzenleyecektir. Seminerde özel sektör, OSB ve TSO’ lara yönelik uygulanabilecek potansiyel kaynak verimliliği ve yenilenebilir enerji yatırımlarının özellikleri aktarılacak, TurSEFF finansman çözümleri ve teknik destek hizmetleri hakkında bilgi paylaşılacaktır.

Konuyla ilgili seminer 17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 14:00’da Bölgemizdeki TSO ve OSB Müdürlüklerinin idari ekip ve personeli ile KOBİ’lerin yetkililerine yönelik olmak üzere planlanmıştır.

Seminer kayıt bağlantısı:
Saygılarımızla
  • Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Yatırımlarının Finansmanı Seminerleri