Afganistan/KEK 2. Dönem Toplantısı

• 05.11.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Türkiye-Afganistan Ekonomik ve Teknik : İşbirliği Bakanlararası Karma Komisyonu (KEK) 2. Dönem Toplantısı’nın 2014 yılı Kasım ayının sonunda Kabil’de gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir. ı. Dönem Toplantı Protokolü
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2007/05/20070510-3.htm adresinde yer almaktadır.

Toplantıda kullanılmak üzere, TOBB’ dan, Afganistan ile ikili ilişkilerde karşılaşılan
sorun ve çözüm önerileri ile kaydedilen güncel gelişmeleri içeren bilgi notu talep edilmektedir.

Afganistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, sorunlar, işbirliği önerileri ve 2. Dönem Protokolü’nde yer almasında fayda gördüğünüz madde önerileri ile birlikte, Ekonomi Bakanlığımıza iletilmek üzere, 5 Kasım 2014 Çarşamba mesai bitimine kadar Bilecik ticaret ve Sanayi Odasına e-posta yolu ile bileciktso@tobb.org.tr iletilmesi gerekmektedir.

• Afganistan/KEK 2. Dönem Toplantısı