Kırgızistan/KEK 8.Dönem Toplantısı

• 05.11.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Türk-Kırgız Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu
8. Dönem Toplantısı’rnn Aralık ayında Bişkek’te gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir. 15.08.2013 tarihinde imzalanan 7. Dönem Toplantı Protokolü TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Kırgızistan” bölümünde yer almaktadır.

Toplantıda kullanılmak üzere, TOBB’ dan, Kırgızistan ile ikili ilişkilerde karşılaşılan
sorun ve çözüm önerileri ile kaydedilen güncel gelişmeleri içeren bilgi notu talep edilmektedir.

Kırgızistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, sorunlar, işbirliği önerileri ve 7. Dönem Protokolü’nde yer almasında fayda gördüğünüz madde önerileri ile birlikte, Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere, 10 Kasım 2014 Pazartesi mesai bitimine kadar Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasına e-posta yoluyla bileciktso@tobb.org.tr iletilmesi gerekmektedir.

• Kırgızistan/KEK 8.Dönem Toplantısı