BİLECİK TSO DERGİSİ REKLAM SAYFASI FİYAT BİLGİLERİ

• 04.11.2014

Sayın Üyemiz;

Ocak 2015 itibariyle Odamızın tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, araştırmalar, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve üyelerimizi ilgilendiren duyurulardan Odamız üyelerini zamanında ve doğru bir biçimde haberdar etmek maksadıyla 3 aylık periyotlarla yayınlanacak olan dergimize alınacak olan Reklam sayfaları ile ilgili fiyat bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

Reklam Verilecek Alan                            Fiyatı              Reklam Adedi
Dergi Arka Kapak (Dış)                           2.000 TL             (1 Sayı)
Dergi Arka Kapak (İç)                            1.100 TL             (1 Sayı)
Dergi Ön Kapak (İç)                              1.500 TL             (1 Sayı)
Dergi İç Sayfalar (Tam Sayfa)                    700 TL               (1 Sayı)
Dergi İç Sayfalar (Yarım Sayfa)                  400 TL               (1 Sayı)

Dergimize Reklam vermek isteyen Odamız üyelerinin 11 Kasım 2014 Salı günü 15​:00′a kadar Odamız ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.

NOT :1) Fiyatlar KDV hariçtir.
          2) Reklam Tasarımı isteyen firmalara ücretsiz destek sağlanacaktır.

• BİLECİK TSO DERGİSİ REKLAM SAYFASI FİYAT BİLGİLERİ