Ramazan Gıda Kolisi Alımı

• 16.03.2022
Değerli Üyelerimiz;
                         Her yıl Odamız ve TOBB katkıları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan ayında ulaştırdığımız gıda yardımı paketlerinin temini için teklif alımı yapılacaktır. En geç 18 Mart 2022 Cuma günü Saat 15:00'a kadar teklif mektubunuzu şartnamede yazan şekilde odamız evrak kayıt birimine iletmeniz gerekmektedir. Zamanında ve usulüne uygun olarak verilmeyen teklifler dikkate alınmayacaktır.
                         Teklif mektubu üzerinde yer alan firmalar temsili olup en az bu marka ve türk gıda kodeksine uygun ürünler üzerinden teklifinizi verebilirsiniz.  Lütfen Fiyatlarınızı KDV DAHİL olarak veriniz.

Fiyat Teklifi Vermek İçin Aşağıda ki Dosyayı İndirebilirsiniz.
  • Ramazan Gıda Kolisi Alımı