Türkiye 100 Programı

• 09.12.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; TOBB öncülüğünde, TEPA V ve AllWorld Network işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla Türkiye 100 programı yürütülmektedir.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Türkiye 100 programı kapsamında, 2011-2013 dönemindeki yıllık
ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınarak, Türkiye 100 listesine giren şirketler söz konusu programa başvuru yapan şirketler arasından seçilecektir. Bu şirketlerin kamuoyuna duyurulmasıyla birlikte yazılı ve görsel basında kendilerini tanıtma imkanı bulmalarının yanı sıra, görünürlüklerini artırarak yatırım ve tedarik ağlarını genişleteceklerdir.

Yarışmayla ilgilenen şirketlerden gelen yoğun talep üzerine Türkiye 100 Programının son başvuru tarihi
31 Aralık 2014 olarak değiştirilmiştir. Firma Müracaatları turkiye100.tobb.org.tr adresinden alınacaktır. Bilginize.