Antalya Fuarı

  • 20.11.2014

Anfaş Antalya İşletme ve Yatırım A.ş.’den Odamıza gelen yazıda; Antalya Expo Center (A.E.C.) Antalya’da kurulan uluslararası niteliklere sahip Anadolu’nun en büyük Fuar ve Kongre merkezi olup, ANFAŞ Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. tarafından Nisan 1999 yılında hizmete açılmış ve toplam 65.000 m2 alana kurulmuştur.


Organize etmekten gurur duyduğumuz Türkiye’nin en etkin ve başarılı iş bağlantılarının kurulduğu, Türkiye de 81 Vilayetten ve 41 ülkeden sektör işadamlarının buluştuğu Anfaş Hotel Equipment Fuarı genişleyen hacmi ile çok uzun yıllardır devam etmektedir.

Ekte tanıtımı bulunan; 26. Anfaş Hotel Equipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı,21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da kapılarını açıyor.

Organizasyonumuzda sizi ve üyelerinizi aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Otel Ekipmanları sektörünün Türkiye’deki en önemli buluşmasını üyelerinize duyuru için;
Fuar afişlerimizin, sizin tarafınızdan uygun görülen yerlere asılması için gereğini bilgilerinize arz ederiz .
Ek’te belirtilen Otel Ekipmanları ile ilgili tanıtımımızın tüm üyelerinize duyurusunun ve tavsiyesinin yapılması,
Web sitenizden link verilerek Ek’te verilen kısa tanıtımlarına yer verilmesi, (www.anfashotelequipment.com)
Ek’te bulunan tanıtımımızın odanıza ait bültenlerde ve süreli yayınlarda duyuru ve haber olarak yer alması için bilgi ve müsaadelerinize arz ederiz.



ülkemizin en uzun soluklu, en başarılı, otel Ekipmanları ihtisas fuarıdır. 25 senedir yoluna başarı ile devam eden Anfaş Hotel Equipment Fuarı 25. senesinde de turizm, konaklama ağırlama ve ikram sektörleri için ülkemizin uluslararası buluşma platformu olmayı başarmış 42 ülkeden 853 yabancıyı, toplamda ise 32.788ziyaretçiyi ağırlamıştır.

2015 yılında ise 40.000m2 alanda yaklaşık 500 yerli yabancı katılımcı firmanın ve 35.000 profesyonel ziyaretçinin ağırlanması hedeflenmektedir. Fuarımız, kendini otelcilik turistik konaklama tesisleri camiasına tanıtma, hatırlatma ve potansiyelini arttırma ihtiyacı duyan tüm firmaları 26. Kez Antalya Expo Center’da bir araya getirecektir.

Sektörün gelişimine ışık tutan bu uluslararası verimli ve keyifli organizasyonda21 – 24 Ocak 2015ta
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç