Kazakistan’da Düzenlenecek Etkinlik

• 31.10.2014

TOBB’ dan ;Odamıza gelen yazıda, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası’nın, 6-7 Kasım 2014 tarihlerinde, Astana’daki Barış ve Uyum Sarayı’nda, “Perakende Satış ve Tüketim Mallarına İlişkin ı. Asya Zirvesi” düzenleyeceği bildirilmektedir.

Etkinliğe, Rusya Federasyonu, Kazakistan ve Belaruslu üretici, ihracatçı ve perakendecilik yapan şirketlerle birlikte bu ülkelerin ilgili mercilerinin temsilcilerinin katılmalarının planlandığı belirtilmektedir.

Etkinlik çerçevesinde, ulusal marka gelişimi, sınır aşan ticaret ile lojistik altyapısının
geliştirilmesi, tüketim mallarının sınıf aşan satışları ve bu konudaki sorunlar,
Gümrük Birliği üyesi
ülkelerin yerli üretiminin rekabet kapasitesi gibi belirli hususların ana gündem olarak belirlendiği
ifade edilmektedir.

Başvuru ve Detaylı bilgi için;