Kazakistan Yatırım Heyeti

• 30.10.2014

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Ekonomi Bakanı Yardımcısı Adnan Yıldırım Başkanlığında, 19-21 Kasım 2014 tarihleri arasında, Kazakistan’ a bir yatırım heyeti organizasyonu düzenleneceği bildirilmektedir. Programın Almatı şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, organizasyon çerçevesinde Bakan Yardımcısının Kazakistan Yatırım ve Kalkınma Bakanı Aset İsekeşev ve Ulusal Ekonomi Bakanı Yerbolat Dossayev ile görüşme gerçekleştireceği ifade edilmektedir.

Heyetin, program çerçevesinde Kazakistan genelinde yatırım imkanları ve teşviklere ilişkin birinci elden görüşmeler ve temaslarda bulunabileceği belirtilmektedir.

Heyete dahil olarak organizasyona katılmak isteyenlerin ydyatirim@ekonomi.gov.tr
 e-posta adresine katılımlarını bildirmeleri gerekmektedir.