Uluslar arası İş İmkanları Anket Çalışması

• 22.10.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; TOBB web sayfasının 201 1 yılı başında yenilenen web kullanıcı ara yüzünün sağ tarafındaki HİZMETLER bölümünde, Türk ihracatçı sı ile yabancı ithalatçının buluşma ortamı olan “Uluslararası İş İmkanları” başlığı bulunmaktadır. Bu başlık altında bulunan:

• Türkiye’den İşbirliği Teklifleri,
  • Dünyadan İşbirliği Teklifleri,
  • İhale – Özelleştirme – Yatırım,
  • TOBBİOS – TOBB İş Olanakları Sistemi,

sayesinde firmalarımız, dış ticaretle ilgili alım, satım ve işbirliği taleplerini web sitesi
üzerinde yayınlayabilmekte ve yabancı firmalardan gelen talepleri inceleyebilmektedirler.

Odalar ve Borsaların, TOBB üyelerine sunduğu ve ekonomik değeri olan Uluslararası İş İmkanlan sisteminin iyileştirilmesi amacıyla Birliğimizce değerlendirilmek üzere 2 farklı anket yapılması öngörülmüştür.

Buna göre, ekte bulunan “Oda ve Borsa Araştırma Anketi”nin doldurularak Odamız bileciktso@tobb.org.tr adresine yada 02282160013 nolu faksa iletilmesini rica ederiz.

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİGİ

FİRMA ARTIRMA ANKETİ

Bu anket formu, Birliğimiz tarafından yapılmakta olan Uluslararası İş İmkanları” sistemine yön
vermek amacıyla hazırlanmıştır.

1-TOBB web sitesinde yer alan “Uluslararası iş imkanları” portalını kullanıyor musunuz?

D Hayır

2- Cevabınız evet ise sunulan bu hizmetten memnun musunuz?

D Kısmen D Hayır

3- Uluslararası iş imkanları sisteminin iyileştirilmesine yönelik önerileriniz nelerdir?

4- Uluslararası iş imkanları hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

D Hayır

S-Firmanızın uluslararası ticaretini geliştirilmek amacıyla kullandığı başka bir portal var ise lütfen
belirtiniz.

Formu Yanıtlayan

Firma Unvanı:

Firma Yetkilisinin Adı Soyadı:

Unva

Tel:

Fax:

ANKETE KATILIMlNIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.