İran Ekonomi Semineri ve İkili Görüşmeler

• 16.10.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; İran’da yerleşik Jahan İnternational İnvestment Company tarafından 23 Ekim 2014 Perşembe günü öğleden sonra, TOBB Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarında, İran Ekonomi Semineri gerçekleştirilecektir. Karşılıklı yatırım imkanlarının tanıtılmasını amaçlayan Seminerin ardından ise, arzu eden firmalarımız, katılımcı İranlı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.

İran’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi, kimlerle görüşmek istedikleri ve görüşme konularına (İngilizce/Türkçe) dair bilgiler TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr)
 ”Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları- Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer almaktadır.
Seminerin programı TOBB web sitemizde ilan edilecek ve katılım müracaatında bulunan
firmalara bildirilecektir.

İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı belirtip, ekte ve web sitemizde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak
Birliğimize e-posta yoluyla (gulsen.kocabas@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir. İkili görüşme
listesi, ulaşan e-posta sırasına göre oluşturulacaktır.

İRAN EKONOMİ SEMİNERİ ve İş GÖRÜŞMELERİ

KATILIM FORMU

Tarih: 23 Ekim 2014

Yer: TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu Salonlar

Dumlupınar Bulvarı No:252 (Eskişehir Yolu 9. Km.) 06530 lANKARA

Saat ve program web sitemizde bilahare ilan edilecektir.

Formun eksiksiz bir şekilde doldurulup, 21 Ekim 2014 Salı günü 12.00a kadar TOBB’a
iletilmesi gerekmektedir. (E-posta: gulsen.kocabas@tobb.org.tr)

Adı- Soyadı

Firması:

Sektörü:

Gsm:

Tel:

Office:

E-posta:

İkili görüşmelere katılacak mısınız?      EVET                     HAYIR

Hangi firma ile görüşmek istediğinizi belirtiniz (e-posta ulaşma sırasına göre oluşturulacaktır.)

1-
2-