İtaly Restarts Milano

• 16.10.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, İtalya’nın Milano şehrinde 9-10 Aralık 2014 tarihleri arasında “İtalia Restarts Milano” Toplantıları ve İkili Görüşmeleri gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, etkinliğe özellikle elektromekanik, nanoteknoloji, çevre teknolojileri, enerji, bioteknoloji, havacılık, telekomünikasyon, tarım teknolojileri ve gıda sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren Türk yatırımcı ve finansörlerin davet edildiği bildirilmektedir.

Toplantıya katılmak isteyenlerin en geç 14 Ekim 2014 tarihine kadar İtalyan Yatırım Ajansına (Ömer Doğan, Maruşka Nedyalkof, Nemika Ciantra adına 0212 241 82 23 numarasına faks ile veya istanbul@ice.itadresine e-posta ile) başvuruda bulunması gerekmektedir.