5. Küçükbaş Hayvancılık Üzerine Uluslararası Bilimsel Konferansı

• 13.10.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Mısırlı Koyun ve Keçi Derneği tarafından, ülkedeki koyun ve keçi sektörünü geliştirmek amacıyla, 10-15 Mart 2015 tarihleri arasında, Mısır’ın Şarm El-Şeyh kentinde “5. Küçükbaş Hayvancılık Üzerine Bilimsel Konferans”‘ının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Konferansın, Mısır Tarım ve Toprak Islahı Bakanı Prof. Dr. Adel EI-Beltagy’nin himayelerinde, “Mısır’ da Gelişmiş Koyun Endüstrisine Doğru” teması altında 10 Mart 2015 ‘te Kahire’de başlayacağı ve 11-15 Mart 2015 tarihlerinde Şarm El-Şeyh kentinde devam edeceği belirtilmektedir.

Etkinliğin Mısır’ daki koyun ve keçi üretimine odaklı olduğu, katılımcıların ülkedeki küçükbaş
hayvan endüstrisinin nasıl geliştirilebileceği ve küçükbaş hayvan üretiminde karşılaşılabilecek fırsat
ve engelleri istişare etmek için fırsat bulacakları ifade edilmektedir.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve katılım formu TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altında, www.easg-eg.com / www.easg.eg.netadreslerinden veya aşağıda iletişim bilgileri sunulan kurumlardan ulaşılabilmektedir.

Egyptian Association for Sheep and Goats (EASG)
Essam ı. Shehata, Ph. D., Chairman, EASG Committee

Chief Editor, EJSGS, Emeritus Prof., Sheep Goat Res. Dept.,