6102 SAYILI T.T.K. GEÇİCİ 7. MADDESİ SÜRE UZATIMI DUYURUSU

  • 29.09.2014

11/092014 TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞE GİREN 6552 SAYILI TORBA KANUN İLE 6102 SAYILI TTK NIN GEÇİCİ 7. MADDESİNİN UYGULAMA SÜRESİ UZATILMIŞTIR.

 

1-Faal olmayıp, vergi dairesince resen TERKİN edilen şirketiniz varsa; Bu durumu gösteren vergi dairesi görüntüleme belgesi ile en geç 01 Temmuz 2015 tarihinde kadar Sicil Müdürlüğümüze müracaat etmeniz gerekmektedir. TTK Geçici 7. Madde kapsamında değerlendirme yapılarak, değerlendirme neticesi kapsama alınmaya karar verilen şirketlere ihtar ve ilan işlemleri yapılacaktır. Bu işlem neticesi  ortaklar veya alacaklılar tarafından herhangi bir itiraz olmazsa ve devam eden davasını gösteren bir mahkeme yazısı da gelmez ise azami 3 ay sonra şirketiniz Sicil Müdürlüğümüzce Resen Terkin edilecektir. 

 

2- Sermaye artışı yapmayıp müdürlüğümüzce resen terkin edilen şirketiniz varsa; 11 Aralık 2014 tarihine kadar sermaye artışı için müdürlüğümüze başvurulması halinde sicil kaydı tekrar açılabilecektir. 

 

(NOT: Şirketinizin; aidat borçlarını kanun gereği ödemekle yükümlüsünüz)

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç