Yönetmelik Taslağı

• 22.09.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü 26/08/2014 tarihli ve 23763071/404.03-2381125 sayılı yazıları ile “Tüketici Kredisi Sözleşmeleri Yönetmelik Taslağı”nın TOBB’a göndermiş ve konu ile ilgili Oda görüşümüzü talep etmiştir.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne
gönderilecek TOBB görüşünün hazırlanmasında değerlendirilmek üzere konu ile ilgili görüş
ve önerilerinizin ekteki form kullanılarak hazırlanması ve 23/09/2014 tarihine kadar Odamız
bileciktso@tobb.org.tr e-posta adresine) gönderilmesini rica ederiz.

GÖRÜŞ BİLDİRİLMESİ DE KULLANILACAK FORM

Taslağın Geneli Üzerindeki Görüş ve Değerlendirme

Teklif

Taslak Maddesi

Görüş ve Değerlendirme

Teklif

1-

2-

Tüketici Kredisi Sözleşmeleri Yönetmelik Taslağı İçin linke tıklayınız.