Türkmenistan Devlet Başkanının Ziyaret ve İş Forumu

• 21.05.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün resmi daveti üzerine 3-5 Haziran 2014 tarihleri arasında ülkemizi ziyaret edecek olan Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Gurbanguli Berdiuhamedov’un teşrifleriyle, 3 Haziran 2014 Salı günü,; 13.00-17.30 saatleri arasında, TOBB Türkiye- Türkmenistan İş Forumu gerçekleştirilecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımız ile Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Gurbangu1i Berdimuhamedov’un katılımcılara hitap etmelerinin beklendiği İş Forumu’nun bitiminde, katılımcıların Türkmenistan üst düzey’ yetkilileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirme fırsatı bulunmaktadır. Türkmenistan’dan katılacak: üst-düzey yetkililerin bilgileri katılım teyidi veren firmalarımıza bilahare iletilecektir.

Forum’a katılmak isteyenlerin, ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz biri şekilde doldurarak, en geç 26 Mayıs· 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB  e-posta ile (turkmenistan@tobb.org.tr) göndermeleri gerekmektedir, Katılım formu ve taslak program TOBB’ un ana web sayfasında (www.tobb.org.tr) yer alan “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları” başlığı altındaki “Yurtİçi Etkinlikler’ bölümünde yer almakta olup, düzenli olarak güncellenecektir,

Türkmenistan protokolü tarafından yüksek güvenlik önlemleri alınacağı bildirilen İş Forumuna
katılacakların, beraberlerinde bir kimlik kartı (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaportlar)’
bulundurmaları gerekmektedir.

TÜRKİYE -TÜRKMENİSTAN İŞ FORUMU

3 Haziran 2014

TOBB Konferans Salonu – Ankara

Kayıt

Türkiye-Türkmenistan İş Forumu Açılışı

TOBB&DEİK ve Türkmenistan tanıtım filmleri

Konuşmalar

Hediye takdimi

İş Forumunun sona ermesi

Türkmenistan üst düzey yetkilileri ile ikili görüşmeler

Görüşmelerin sona ermesi

TÜRKİYE-TÜRKMENİSTAN İŞ FORUMU

KATILIMFORMU

Yer: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonu – ANKARA
Tarih: 3 Haziran 2014

Saat: 13.00- 17.30

Formun eksiksiz bir şekilde doldurulup, 26 Mayıs 2014 Pazartesi günü mesai bitimine
kadar TOBB’a iletilmesi gerekmektedir (İlgili kişi: Gülşen Kocabaş,

Tel: 0312 2182223, E-mail: turkrneniştan@tobb.org.tr).

Adı:

Soyadı:

Firması:

Faaliyet alanı

Gsm:

Tel:

Office:

E-posta:

İkili görüşmelere katılacak mısınız? EVET

HAYIR

ÖNEMNOT! (Türkmenistan tarafından katılacak ve ikili görüşme gerçekleştirilecek üst
düzey yetkililerin listesi, Türkmenistan tarafınca iletildiği takdirde, yalzca katılım teyidi