Fildişi Sahilinde gerçekleştirilecek Yol Projelerine Ülkemiz Firmalarının Katılımı

• 15.05.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Ülkenin Kuzeybatı bölgesinde gerçekleştirilecek Bolona-Tengrela-Mali Sınırı (32 km) ve Boundiali-Odienne (132 km) yol projeleri için islam Kalkınma Bankası’ndan (iKB) finansman temin edildiği, ihaleye genel davet duyurusunun iKB’nin internet sitesi üzerinden yapıldığı, ön eleme için ihale ile inşaat kontrol danışmanlık hizmetine ilişkin ilgi beyanı ilanlarının 28 Nisan’da Fildişi Sahili Resmi Gazetesi ve AGEROUTE’un internet sitesinde yayınlandığı bildirilmektedir.

İhale hakkındaki detaylı bilgiye TOBB web sitesi ( www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası iş imkanları/ihaleler/Süreli ihaleler” bölümünden ulaşılmakta olup, ihaleye ilişkin ilave bilgilere aşağıdaki iletişim bilgilerinden de ulaşılmaktadır.

Secretariat de la Direction des Marches et Contrats de
I’AGEROUTE, immeuble AGEROUTE, Avenue Terrason de