5. Saraybosna Yatırım Forumu ve Projeler

  • 15.05.2014

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Bosnia Bank International (BBI) ve İslam Kalkınma Bankası organizatörlüğünde, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Bosna Hersek Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde, 14-15 Mayıs 2014 tarihlerinde Saraybosna’da V. Saraybosna Yatırım Forumu gerçekleştirileceği belirtilmekte ve Balkan ülkeleri arasındaki ikili ilişkileri geliştirmek, yatırım ve ticari ilişkileri arttırmak amacıyla düzenlenen Konferans’ın her sene bölgenin önde gelen hükümet temsilcilerini ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirdiği ifade edilmektedir.

 

TOBB tarafından son dört senedir Sponsor olarak destek verilen bahse konu Forum’un bu seneki
katılımcıları arasında ş İşleri Bakanımız Ahmet Davutlunun yanı sıra, Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Mujanoviç, Birleşik Arap Emirlikleri Başbakan Yardımcısı Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, Katar Dış İşleri Bakanı Dr. Khalid bin Mohammed Al Attiyah ve İslam Kalkınma Banka Başkanı Dr. Ahmad Mohamed Ali yer almaktadır.

 

Bütün konuşmacıları ve oturumların detaylarını içeren güncel program Konferans’ın resmi internet
sitesinde (www.sarajevobusinessforum.com) yer almaktadır. Ayrıca, Konferansa kayıt yaptıran 161 sektörel Projeye http://www.sarajevobusinessforum.com/en/ conference/projects- 2014 adresinden ulaşılabilmektedir. Konferansa katılma imkanı bulamayan firmalarımızın da Projeleri incelemesinde fayda görülmektedir.

 

Konferansa katılım ücreti 400 Euro olup, Birliğimiz aracılığıyla başvuranlara 200 Euro indirim
sağlanacaktır. Katılımcılar yol ve konaklama planlamalarını kendileri yapacaktır. Katılmak isteyenlerin Birliğimize (Damla Çağlar, damla.caglar@tobb.org.tr) başvurmaları gerekmektedir.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç